The effect of natural antioxidants combinations on oxidative stability in cooked chicken meat (2009)
Source: Revista Chilena de Nutrición. Conference titles: Congreso Latinoamericano de Nutrición. Unidade: FSP
Subjects: FRANGOS DE CORTE (CONSERVAÇÃO), ESTRESSE OXIDATIVO (ESTABILIZAÇÃO), ANTIOXIDANTES (ATIVIDADE), ORÉGANO (AVALIAÇÃO;EFEITOS), MEL (AVALIAÇÃO;EFEITOS), LAMIALES (AVALIAÇÃO;EFEITOS)
ABNT
SAMPAIO, Geni R et al. The effect of natural antioxidants combinations on oxidative stability in cooked chicken meat. Revista Chilena de Nutrición. Santiago: SLAN. . Acesso em: 28 abr. 2024. , 2009APA
Sampaio, G. R., Saldanha, T., Luzia, L. A., & Torres, E. A. F. da S. (2009). The effect of natural antioxidants combinations on oxidative stability in cooked chicken meat. Revista Chilena de Nutrición. Santiago: SLAN.NLM
Sampaio GR, Saldanha T, Luzia LA, Torres EAF da S. The effect of natural antioxidants combinations on oxidative stability in cooked chicken meat. Revista Chilena de Nutrición. 2009 ; no 2009[citado 2024 abr. 28 ]Vancouver
Sampaio GR, Saldanha T, Luzia LA, Torres EAF da S. The effect of natural antioxidants combinations on oxidative stability in cooked chicken meat. Revista Chilena de Nutrición. 2009 ; no 2009[citado 2024 abr. 28 ]